maanantai 21. tammikuuta 2013

Hennailua

Eilen mainitsinkin jo teille, että tänään päivitän teille hennailun tulokset.

Käytin Satva Hennaa n.4e sokos, s-market jne... Paketti sisältää hennaa 100g, ja minun hiuksiini sitä meni hieman yli puolet.

Hennahan on kasvi latinalaiselta nimeltään Lawsonia inermis. 

Itse käytin hennaseokseeni teetä, sitruunamehua ja hennajauhetta. Jokaisella hennaajalla on oma reseptinsä, ja kokeilemalla löytyy varmasti itselleen sopiva.

Tavallisesta Hennasta hiuksista tulee punainen, mutta sävy riippuu hiuksien alkuperäisestä väristä. Esimerkkejä voi katsella esimerkiksi osoitteesta http://forums.longhaircommunity.com/showthread.php?t=2963

Hennan vaikutusaika on pitkä, itse pidin hennaa päässä 3h. Koska mömmö ei sisällä mitään katalyytteja tai muita teollisia aineita, se ei toimi samalla vauhdilla kuin kaupan värit.

Henna hoitaa hiusta, ja tekee siitä kiiltävämmän.

Pitemmittä puheitta, kuviin.

Hiukset ennen hennausta


Hennauksen aikana päässä oli suihkumyssy ja pipo, sillä henna tykkää lämpimästä

Hiukset hennauksen jälkeen

Ennen ja jälkeen


Hennatut hiukset ovat parhaimmillaan auringonvalossa. Katsokaa mikä kiilto ja väri.


Täytyy myöntää, rakastuin.

5 kommenttia:

  1. Ihastuin hennaan joskus kuusi vuotta sitten ja sen jälkeen en oo muilla värjäillytkään :) Väristä tulee minun päässäni ihanan oranssinpunainen eikä se haalistu vaikka joutuiskin koville :) Mitä nyt pää haisee turpeelle pari päivää toimenpiteen jälkeen, mutta on se sen arvoista!

    -Sanni

    VastaaPoista
  2. Minä sekoitin teehen ja sitruunamehuun niin haju oli vähän miellyttävämpi. Taidan laittaa sunnuntaina toisen kerran tähän päälle, jos sais syvemmän punaisen vielä :) Kun tietyissä valoissa on kovin oranssi.

    VastaaPoista
  3. Todella upea väri! Itsekkin vasta taannoin aloin värjäillä tukkaani hennalla ja täytyy sanoa että en heti kyllä vaihda tästä pois. Btw, kiva blogi! :)

    VastaaPoista
  4. Oi kiitos. Itse ajattelin tänään laittaa taas tuota hennaa. Katsotaan miten intensiivisen värin on mahdollista saada. Minulle, mitä intensiivisempi sen parempi.

    VastaaPoista